Skip to content

Tarief en vergoeding

Tarief

Het individueel consulttarief voor (jong)volwassenen is gebaseerd op een sessie van 45 tot 60 minuten, bedraagt dit jaar €75,00 en is vrijgesteld van BTW (met uitzondering van relationele problematiek).

Afzeggen afspraak

Vanzelfsprekend kan het voorkomen dat een geplande afspraak afgezegd dient te worden. Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak, dat wil zeggen binnen 24 uur afmelden, dan wel het niet verschijnen op de geplande afspraak ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Vergoeding

Doordat PMWE is aangesloten bij de NFG en de RBCZ vergoeden de meeste zorgverzekeraars de consulten geheel of gedeeltelijk, vanuit het aanvullende pakket. De vergoeding door de zorgverzekeraar is afhankelijk van de polisvoorwaarden. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden voor vergoeding. Op de website van de NFG is het actuele vergoedingenoverzicht te vinden via de volgende pagina: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Afspraak maken

Voor een begeleidingstraject vanuit PMWE is geen verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Een afspraak maken kan dus rechtstreeks via de diverse manieren zoals op deze site vermeld staat.