Skip to content

Referenties

PMWE

Referenties

Cliënte
Ik ken Ràmita omdat ik in eerste instantie door de huisarts naar haar werd doorverwezen i.v.m. stressklachten die naar mijn mening door de hoge werkdruk waren ontstaan.
Tijdens onze gesprekken kwam naar voren dat de werkdruk inderdaad een factor was maar die werd grotendeels door mijn eigen werkwijze veroorzaakt. Tijdens onze gesprekken ben ik erachter gekomen dat de stressfactoren een indicatie waren van dieper liggende oorzaken, oorzaken als gevolg van bijzonder slechte jeugdervaringen.
Ik heb de samenwerking met Ràmita als bijzonder prettig ervaren. Ze laat je nadenken over je eigen handelen zonder dat je daarin druk ervaart of dat je je aangevallen voelt. Dankzij haar ben ik me echt heel bewust geworden over mijn eigen rol in bepaalde stress-situaties en ze heeft me handvatten gegeven waar ik echt letterlijk de rest van mijn leven wat mee kan. Kortom, ik vind haar ontzettend professioneel, opmerkzaam, heel aardig en uitermate betrouwbaar. Ik stel me niet snel makkelijk open en laat me niet in de kaart kijken. Ik heb echter gemerkt dat ik me heel snel op mijn gemak voelde bij Ràmita en dat ik het helemaal niet moeilijk vond om me bij haar open te stellen. En haar praktijkruimte is uitnodigend en rustgevend, ik vond het leuk om de verschillende kaartjes met positieve spreuken te lezen.
Xarella

Wijkracht (voorheen Carintreggeland)
Ik ken Ràmita Vasterink als collega – heb haar gedurende ruim 20 jaar zien werken als hulpverlener en heb in die periode op een prettige manier met haar samengewerkt. Zij is zeer integer, professioneel, een goede luisteraar en een zeer goede hulpverlener die methodisch uitstekend geschoold is. Haar jarenlange ervaring maakt dat ze buiten de kaders kan denken en snel anticipeert op hetgeen dat een cliënt nodig heeft. Ràmita zoekt en vindt desgewenst makkelijk de afstemming met collega-hulpverleners. Haar professionele netwerk is groot. Ik beveel haar zeer zeker aan.
Marian Ufkes, maatschappelijk werker

Huisartsenpraktijk Richters/Enschede
Ràmita is al jaren een vaste kracht in mijn huisartsenpraktijk. Als POH-GGZ begeleidt zij mijn patiënten bij diverse psychosociale problematiek. Ze heeft hierbij een belangrijke rol in de behandeling en begeleiding, dit doet ze tot grote tevredenheid van mijn patiënten en mijzelf. Bovendien is zij een waardevolle aanvulling in het team.
Ràmita is in staat patiënten op een professionele maar toch persoonlijke manier te benaderen. Door haar ruime ervaring heeft zij veel mensenkennis ontwikkeld die zij in haar werk goed gebruikt. Zij heeft daarbij een ruim sociaal netwerk, zodat als zij de patiënt niet zelf kan helpen, zij wel kan zorgen voor een verwijzing naar de juiste persoon.
Anneloes Richters, huisarts

Referentie plaatsen?​