Skip to content

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet altijd uit te sluiten en u dient dan ook niet zonder meer uit te gaan van de juistheid en volledigheid van de informatie op deze website.

  • Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
  • PMWE aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat vanwege het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. U als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.
  • Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover PMWE geen controle heeft.
  • PMWE draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.
  • Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn.

Vragen?

Als u verdere vragen heeft omtrent de Disclaimer neemt u dan contact met PMWE op via het contactformulier